Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μικρό το ενδιαφέρον στελεχών για τις διοικήσεις των νοσοκομείων


 
Μικρό το ενδιαφέρον στελεχών για τις διοικήσεις των νοσοκομείωνΜικρό είναι τελικά το ενδιαφέρον για τις διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ, όπως προκύπτει από την διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων, η οποία έληξε χθες το μεσημέρι.
Ασφαλείς πληροφορίες από την Επιτροπή Αξιολόγησης, με επικεφαλής τον κ. Πέτρο Γιαννουλάτο, αναφέρουν ότι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την ερχόμενη Δευτέρα,
ωστόσο μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον που καταγράφεται δεν είναι ζωηρό.
Έτσι, στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια εκδήλωσαν ενδιαφέρον 364 υποψήφιοι για 32 θέσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 2013 είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον 500 υποψήφιοι.
Στην 2η ΥΠΕ κατατέθηκαν 110 αιτήσεις για 32 νοσοκομεία, τα οποία δεν περιλαμβάνουν μόνο τον Πειραιά αλλά και νησιά. Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό ενδιαφέρον από τα υποψήφια στελέχη, εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 800 περίπου.
Το επόμενο βήμα είναι η Επιτροπή να αξιολογήσει τους φακέλους και να προχωρήσει σε συνεντεύξεις με τα υποψήφια στελέχη. Δεν είναι γνωστό πάντως εάν η διαδικασία ολοκληρωθεί σύντομα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και ενστάσεις για τα πρόσωπα που θα επιλεγούν.http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου