Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Παραιτήθηκε και ο αναπληρωτής διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Μιχάλης Βενιζέλος

Με μια λακωνική υπέβαλε την παραίτηση του ο κ. Βενιζέλου από αναπληρωτής; Διοικητής της 5ης ΥΠΕ. Σύμφωνα με την Ελευθερία της Λάρισας στην δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Με επιστολή μου προς τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του αναπληρωτή διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας».

Επισημαίνουμε απλώς ότι η παραίτηση του αναπληρωτή διοικητής της 5ης ΥΠΕ έρχεται λίγες μέρες μετά την παραίτηση της αν. διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ κ. Τριχοπούλου. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της τοπικής εφημερίδας Ελευθερία ο κ. Βενιζέλος μάλιστα υπογράφει ως διοικητής του Κέντρου Υγείας Πύλης Τρικάλων, θέση που κατείχε μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του στην 5η ΥΠΕ, τον Μάρτιο του 2015.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Βενιζέλος δεν επιθυμεί να αποκαλύψει κάτι περισσότερο σχετικά με τους λόγους της παραίτησής του, ξεκαθαρίζει όμως ότι αυτούς τους παραθέτει αναλυτικά στην επιστολή του προς τον κ. Ξανθό, ενώ διευκρινίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι  ο Μιχάλης Βενιζέλος "τελεί σε άδεια αυτό το διάστημα, αναμένοντας να γίνει δεκτή η παραίτησή του από το υπουργείο Υγείας".
Η ιστοσελίδα της Ελευθερίας αναφέρει ότι η παραίτηση του κ. Βενιζέλου "δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που τον παρουσίαζαν ενοχλημένο από το επίπεδο συνεργασίας με τις υπόλοιπες δύο «κεφαλές» της 5ης ΥΠΕ, τόσο δηλαδή με τον διοικητή κ. Νέστορα Αντωνίου, όσο και με την υποδιοικήτρια, κα Αγγέλα Βαγενά".
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "με ενδιαφέρον αναμένονται πλέον, τόσο οι αντιδράσεις του κ. Αντωνίου και της κ. Βαγενά, όσο και οι αποφάσεις του υπουργείου Υγείας για τον αντικαταστάτη του στην 5η ΥΠΕ".http://ygeionomikoi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου