Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεά αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς από τους Levadistas


amaksidio levadistas


Απ' τα καπάκια που συλλέξαμε καθ'όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αγοράσαμε δύο αμαξίδια. Το πρώτο το δώσαμε σ' έναν συμπολίτη μας, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, που το είχε απόλυτη ανάγκη και δεν είχε την δυνατότητα να το προμηθευτεί από κάπου αλλού.
Το δεύτερο το δωρίσαμε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, για το γενικό καλό της πόλης μας και γνωρίζοντας τις βασικές ελλείψεις του.
Στις 27 Δεκέμβρη μεταβήκαμε στο νοσοκομείο όπου τύχαμε μιας ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους: κ. Μόρφω Βαλλά, Διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Γιώργο Κατωπόδη, Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας, κ. Αριστέα Κουτσούρη, Διευθύνουσα νοσηλευτικής, κ. Νικολέτα Δελή, αναπληρώτρια προϊσταμένη τμήματος επειγόντων περιστατικών και κ. Αθανασία Ζαβέτα, κοινωνική λειτουργός στην κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου.


Ήταν πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας υποδέχτηκαν.
Πληροφορηθήκαμε για την Κοινωνική Υπηρεσία που λειτουργεί στο νοσοκομείο, βοηθώντας αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας με κάθε μέσο που διαθέτει!!
Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι αν έχετε στην οικία σας, διάφορα είδη που μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (πατερίτσες, αμαξίδια, ειδικά στρώματα κλπ), και πια δεν σας χρειάζονται, (ευχή μας να μην σας χρειαστούν ποτέ ξανά), μπορείτε να τα δανείσετε στην Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου. Αυτά αφού καταγραφούν, θα δανείζονται σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία άλλη δυνατότητα απόκτησής τους. Δεν χάνονται από την κυριότητά σας και θα επιστρέφονται σ' εσάς οποιαδήποτε στιγμή τα αναζητήσετε.
Όλοι μαζί μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας, που οι συνθήκες τους έφεραν σ' ευάλωτη θέση.
Κι εμείς θα σταθούμε αρωγοί με κάθε τρόπο στις ανάγκες του νοσοκομείου μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς μια όμορφη χρονιά για σας και τους αγαπημένους σας!!!


http://e-sterea.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου